Topluma Hizmet Uygulamaları Kapsamında Ana Bilim Dalı Öğrencilerimiz Feza Gürsey Bilim Merkezinde…
5 Nisan 2024 | 16:44

Ana bilim dalımız ile Feza Gürsey Bilim Merkezi arasında yapılan protokol çerçevesinde; 2023-2024 eğitim öğretim yılı bahar döneminde, öğretim üyelerimiz Prof. Dr. Uygar KANLI ve Doç. Dr. Çağlar GÜLÇİÇEK öncülüğünde Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında, 4. Sınıf öğrencileri Gönüllü Rehber olarak bilim merkezinin etkinliklerine katkı sağlayacaktır.

Ana bilim dalı olarak öğrencilerimizin mesleki alan bilgilerinin geliştirmeyi hedeflemenin yanı sıra, toplumsal sorumluluk bilincini uygulamalı olarak kazanmalarına, etkili iletişim ve öz değerlendirme becerilerini geliştirmelerine fırsat verecek bu süreçte; başta öğretim üyelerimiz olmak üzere, Feza Gürsey Bilim Merkezi sorumlusu Adnan TOPRAK’a ve bilim merkezi çalışanlarından Mehmet ARDIÇ’a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

-1 -1