Ana Bilim Dalı Öğrencilerimiz, Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Kapsamında Feza Gürsey Bilim Merkezindeki “Gönüllü Rehber” Çalışmalarına ait Sertifikalarını Aldı.
28 Haziran 2024 | 20:44

Ana Bilim Dalımız ile Feza GÜRSEY Bilim Merkezi arasında 2023-2024 eğitim-öğretim yılı güz ve bahar döneminde yapılan protokoller neticesinde; Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında, öğretim üyelerimiz Prof. Dr. Uygar KANLI ve Doç. Dr. Çağlar GÜLÇİÇEK öncülüğünde, öğrencilerimiz “Gönüllü Rehber” olarak bilim merkezinin atölye ve etkinliklerine katkı sağladılar. Programı başarıyla tamamlayan öğrencilerimize sertifikaları Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ, Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Musa SARI, ilgili öğretim üyelerimiz, Feza GÜRSEY Bilim Merkezi Sorumlusu  Adnan TOPRAK ve Mehmet ARDIÇ tarafından verildi.

Ana Bilim Dalı olarak; öğrencilerimizin mesleki alan bilgilerinin gelişiminin yanı sıra, toplumsal sorumluluk bilincini uygulamalı olarak kazanmalarına, etkili iletişim ve öz değerlendirme becerilerini geliştirmelerine fırsat verecek bu süreçte; başta öğrencilerimiz ve öğretim üyelerimiz Prof. Dr. Uygar KANLI ve Doç. Dr. Çağlar GÜLÇİÇEK olmak üzere, Feza GÜRSEY Bilim Merkezi sorumlusu Adnan TOPRAK’a ve Feza GÜRSEY Bilim Merkezi çalışanlarından Mehmet ARDIÇ’a teşekkür ederiz.

-1 -1 -1 -1 -1 -1
background image